bewaar
Spaghetti met tomaten-auberginesaus
Spaghetti met tomaten-auberginesaus
bewaar

Spaghetti met tomaten-auberginesaus

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

vegetarische balletjes

2 tenen

knoflook

1

aubergine

1 pak

gezeefde tomaten

2 eetlepels

verse peterselie

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de balletjes 4-5 minuten. Schep de knoflook erdoor en bak 1 minuut mee zonder dat hij kleurt. Schep de auberginerepen erdoor en bak 5 minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm de saus nog 5 minuten zachtjes. Giet de spaghetti af en schep die door de saus. Breng de spaghetti op smaak met zout en (versgemalen) peper. Strooi de peterselie erover en serveer direct. Lekker met geraspte kaas.