bewaar
Spaghetti met vegetarische balletjes
Spaghetti met vegetarische balletjes
bewaar

Spaghetti met vegetarische balletjes

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

2

uien

2 eetlepels

vloeibare margarine

1 schaaltje

vegetarische balletjes

1 doosje

champignons

1 pot

sugo tomatensaus piccante

1 doosje

cherrytomaten

Aan de slag

Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In braadpan margarine verhitten en ui fruiten. Balletjes erbij scheppen en 5 min. meebakken. Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 min. meebakken. Sugo zachtjes verwarmen. Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden. Sugo door spaghetti roeren. Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.