bewaar
Spaghetti met vegetarische balletjes
Spaghetti met vegetarische balletjes
bewaar

Spaghetti met vegetarische balletjes

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

2

uien

2 eetlepels

vloeibare margarine

1 schaaltje

vegetarische balletjes

1 doosje

champignons

1 pot

sugo tomatensaus piccante

1 doosje

cherrytomaten

Aan de slag

Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In braadpan margarine verhitten en ui fruiten. Balletjes erbij scheppen en 5 min. meebakken. Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 min. meebakken. Sugo zachtjes verwarmen. Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden. Sugo door spaghetti roeren. Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.

Spaghetti met vegetarische balletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig