Ingrediënten
4 personen
400 g
penne
1
ui
4 eetlepels
olijfolie
2 schaaltjes
vegetarische balletjes
2 potten
pastasaus Toscana
1 zak
gebroken sperziebonen
100 g
zwarte olijven
2 eetlepels
kappertjes
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zacht bakken. Balletjes en saus toevoegen en balletjes in saus door en door heet laten worden. Sperziebonen in ca. 6 min. beetgaar koken. Olijven en kappertjes door saus roeren en 1 min. meeverhitten. Penne serveren met saus en sperziebonen.
Pasta met vegetarische balletjes en tomaat

hoofdgerecht
4 personen
880 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zacht bakken. Balletjes en saus toevoegen en balletjes in saus door en door heet laten worden. Sperziebonen in ca. 6 min. beetgaar koken. Olijven en kappertjes door saus roeren en 1 min. meeverhitten. Penne serveren met saus en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g penne
1 ui
4 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes vegetarische balletjes
2 potten pastasaus Toscana
1 zak gebroken sperziebonen
100 g zwarte olijven
2 eetlepels kappertjes