bewaar
Spaghetti met tomatensaus en balletjes
Spaghetti met tomatensaus en balletjes
bewaar

Spaghetti met tomatensaus en balletjes

30 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ tl

knoflookpoeder

2 el

gedroogde Italiaanse kruiden

500 g

rundergehakt

1

ui

3 el

olijfolie extra vierge

750 ml

gezeefde tomaten

500 g

volkorenspaghetti

100 g

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Meng de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vorm er kleine balletjes van. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 2 min. Voeg de gehaktballetjes toe en bak rondom bruin. Schenk de tomatensaus in de pan en laat met de deksel half op de pan ca. 10 min. sudderen.

2

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep de tomatensaus erop en strooi de geraspte kaas erover.

combinatietipLekker met geroerbakte spinazie.