bewaar
Aardappellasagne met maïs
Aardappellasagne met maïs
bewaar

Aardappellasagne met maïs

10 min. bereiden
30 min. wachten
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

ui

2 eetlepels

olie

1 schaaltje

rundergehakt

1 blik

maïskorrels

1 pakje

gezeefde tomaten

2 eetlepels

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 duopak

aardappelschijfjes

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappellasagne met maïs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig