bewaar
Aardappellasagne met maïs
Aardappellasagne met maïs
bewaar

Aardappellasagne met maïs

10 min. bereiden
30 min. wachten
98waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

ui

2 eetlepels

olie

1 schaaltje

rundergehakt

1 blik

maïskorrels

1 pakje

gezeefde tomaten

2 eetlepels

gedroogde Italiaanse keukenkruiden

1 duopak

aardappelschijfjes

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.