bewaar
Shoarmabroodje met vegaballetjes
Shoarmabroodje met vegaballetjes
bewaar

Shoarmabroodje met vegaballetjes

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2

komkommers

200 ml

yoghurt

4 eetlepels

mayonaise

1 zakje

dille

4 pakken

vegetarische balletjes

2 pakken

shoarmabroodjes

frituurolie

2 teentjes

knoflook

Dit heb je nodig

  • frituurpan

Aan de slag

Verhit de frituurolie en verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de komkommers met een grove rasp (of snijd ze in plakken) en schep ze om in een kom met de yoghurt, de mayonaise, dille en knoflook. Verdeel de balletjes in 3-4 porties en frituur ze per portie in 3 minuten gaar. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ze daarna open. Schep nu in elk broodje wat komkommersalade en 3 of 4 balletjes.