bewaar
Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
bewaar

Shoarmabroodje met pittig lamsvlees

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

olijfolie

300 g

lamsshoarma

8

shoarmabroodjes

2 teentjes

knoflook

150 g

Griekse yoghurt

versgemalen zwarte peper

1 zak

eikenbladslamelange

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok olie verhitten en lamsvlees al omscheppend op hoog vuur in 3-5 min. bruinbakken. In broodrooster (of onder hete grill) shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Knoflook door yoghurt roeren en saus op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes als envelopje opensnijden. Vullen met sla, vlees en een flinke lepel knoflooksaus. Broodjes op vier borden leggen en rest van saus apart erbij geven.