Ingrediënten
4 personen
1 kleine, stevige
appel
1 eetlepel
citroensap
1 eetlepel
honing
6 eetlepels
calvados
boter
8 minibolletjes
walnotenijs
Dit heb je nodig
gourmetstel
appelboor
Aan de slag
Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in 8 dunne plakken snijden. Besprenkelen met citroensap en op schaaltje leggen. In kannetje honing losroeren met calvados.
In pannetje klontje boter verhitten. Appelplak aan beide kanten bruinbakken. Wat calvadosmengsel erover schenken en laten verdampen. Appelring op bordje leggen en bolletjes ijs erbij leggen.
Gebakken appelringen met calvados en notenijs

nagerecht
4 personen
150 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in 8 dunne plakken snijden. Besprenkelen met citroensap en op schaaltje leggen. In kannetje honing losroeren met calvados.
In pannetje klontje boter verhitten. Appelplak aan beide kanten bruinbakken. Wat calvadosmengsel erover schenken en laten verdampen. Appelring op bordje leggen en bolletjes ijs erbij leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 kleine, stevige appel
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel honing
6 eetlepels calvados
0 boter
8 minibolletjes walnotenijs
Dit heb je nodig
gourmetstel
appelboor