bewaar
Appel-notenijs
Appel-notenijs
bewaar

Appel-notenijs

10 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 ml

vanilleroomijs

2

appels

1 eetlepel

citroensap

1 bakje

pecannoten naturel

8

chonelly's

Aan de slag

1

IJs iets zacht laten worden. Appels schillen, halveren en klokhuis verwijderen. Appels grof raspen en mengen met citroensap. Noten grof hakken. Appel en noten door ijs scheppen. IJs tot gebruik weer in diepvries zetten. Chonelly's op vier borden leggen. Op elk bord 2 bollen ijs scheppen. (Overgebleven ijs niet opnieuw invriezen.)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appel-notenijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig