bewaar
Warm winterfruit in kaneelroom
Warm winterfruit in kaneelroom
bewaar

Warm winterfruit in kaneelroom

15 min. bereiden
20 min. wachten
139waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

appels

2

peren

1 eetlepel

citroensap

1

ei

1 pakje

soja cuisine

2 theelepels

kaneelpoeder

2 eetlepels

suiker

50 g

pecannoten

3 eetlepels

rozijnen

Dit heb je nodig

  • eenpersoonsovenschaaltjes (inhoud ca. 150 ml)

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Fruit met citroensap mengen. Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen. Noten hakken. Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen. Room erover schenken. Noten erover strooien. Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een bol kaneelijs.