bewaar
Lamsshoarma met paprikasaus
Lamsshoarma met paprikasaus
bewaar

Lamsshoarma met paprikasaus

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

geroosterde paprika's

2 teentjes

knoflook

1 theelepel

gedroogde tijm

100 ml

vleesbouillon

1

rode ui

200 g

lamsshoarma

2

shoarmabroodjes

olijfolie

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

1

In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren. Bouillon erdoor mengen. Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje. In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.

2

In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van shoarmavlees in 3-5 min. gaarbakken. Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren. Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen. Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.