
Ingrediënten
½ eetlepel
Mexicaanse kruiden
1 eetlepel
limoensap
3 eetlepels
olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
250 g
kalkoenborstfiletreepjes
½
gele paprika
4 eetlepels
zure room
½ pakje
tomato frito
4
tortilla's
Dit heb je nodig
gourmetstel
Aan de slag
In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren. Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 min. laten staan. Paprika in 4 lange, dunne repen snijden. Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.
Pannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 min. bakken. Na 3 min. wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken. Als vlees bruin en gaar is, 1-2 el tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is. Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen. Kalkoenreepjes op tortilla scheppen. Wat zure room erop scheppen en oprollen.