bewaar
Tortilla met kalkoen en paprika
Tortilla met kalkoen en paprika
bewaar

Tortilla met kalkoen en paprika

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ eetlepel

Mexicaanse kruiden

1 eetlepel

limoensap

3 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

250 g

kalkoenborstfiletreepjes

½

gele paprika

4 eetlepels

zure room

½ pakje

tomato frito

4

tortilla's

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren. Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 min. laten staan. Paprika in 4 lange, dunne repen snijden. Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.

2

Pannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 min. bakken. Na 3 min. wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken. Als vlees bruin en gaar is, 1-2 el tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is. Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen. Kalkoenreepjes op tortilla scheppen. Wat zure room erop scheppen en oprollen.