Ingrediënten
8 personen
12
vastkokende aardappelen
½ zakje
verse (knoflook)bieslook
125 ml
zure room
2 theelepels
gedroogde oregano
1 theelepel
Mexicaanse kruiden
grof zeezout
4 eetlepels
olijfolie
Aan de slag
Aardappels in lengte in vier parten snijden en wassen. Partjes 10 min. koken, afgieten en laten uitlekken. In kom dipsaus roeren van bieslook, zure room en zout. Aardappels omschudden met mexicaanse kruiden, oregano en zeezout. In koekenpan olie verhitten. Aardappels voorzichtig omscheppend rondom bruinbakken. Op keukenpapier laten afkoelen. Aardappelpartjes (op kamertemperatuur) met dipsaus serveren.
Spicy potato wedges

bijgerecht
null personen
150 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels in lengte in vier parten snijden en wassen. Partjes 10 min. koken, afgieten en laten uitlekken. In kom dipsaus roeren van bieslook, zure room en zout. Aardappels omschudden met mexicaanse kruiden, oregano en zeezout. In koekenpan olie verhitten. Aardappels voorzichtig omscheppend rondom bruinbakken. Op keukenpapier laten afkoelen. Aardappelpartjes (op kamertemperatuur) met dipsaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)12 vastkokende aardappelen
½ zakje verse (knoflook)bieslook
125 ml zure room
2 theelepels gedroogde oregano
1 theelepel Mexicaanse kruiden
0 grof zeezout
4 eetlepels olijfolie