bewaar
Kippenlevertjes op mediterrane wijze
Kippenlevertjes op mediterrane wijze
bewaar

Kippenlevertjes op mediterrane wijze

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kippenlevertjes

1 teentje

knoflook

1 eetlepel

Italiaanse kruiden

versgemalen zwarte peper

2

sjalotten

50 g

zachte geitenkaas

2 eetlepels

pijnboompitten

olijfolie

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Van kippenlevertjes vliesjes afsnijden en levertjes halveren. In kom levertjes met knoflook, kruiden, peper en sjalot mengen. Boven andere kom geitenkaas verkruimelen en met pijnboompitten omscheppen.

2

In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van kippenlevertjes al omscheppend bruin en bijna gaar bakken. Wat geitenkaasmengsel erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot kaas begint te kleuren.