Varkensschnitzel met brie en olijven

bijgerecht
4 personen
3
6
Advertentie
Ingrediënten
- 2 tomaten
- 6 zwarte olijven zonder pit (in plakjes)
- 1 eetlepel kappertjes
- versgemalen peper
- 8 minivarkensschnitzels
- 4 eetlepels groene pesto (verse)
- 8 plakjes brie
- olijfolie
Keukenspullen
- gourmetstel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.
- In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 325 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten