bewaar
Varkensschnitzel met brie en olijven
Varkensschnitzel met brie en olijven
bewaar

Varkensschnitzel met brie en olijven

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

tomaten

6

zwarte olijven zonder pit

1 eetlepel

kappertjes

versgemalen peper

8

minivarkensschnitzels

4 eetlepels

groene pesto

8 plakjes

brie

olijfolie

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom tomaat, olijven en kappertjes mengen met zout en peper naar smaak. Schnitzeltjes aan beide kanten bestrijken met pesto en op schaaltje leggen. Plakjes brie ernaast leggen.

2

In pannetje olie verhitten en 1 varkensschnitzeltje in 3 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat tomaatmengsel erbij scheppen en plakje brie op vlees leggen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en brie in 2-3 min. laten smelten.