Wortelstamppot met Griekse burgers

Advertentie
Ingrediënten
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 2 bakken hutspotgroenten (a 500 g)
- 2 teentjes knoflook
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
- 25 g boter of margarine
- 4 Griekse burgers (schaal 2 stuks, a ca. 100 g)
- 150 ml melk
- 1 zakje amandelschaafsel (45 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In grote pan aardappelschijfjes en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook pellen en fijn hakken. Peterselie fijn knippen. In koekenpan boter verhitten en burgers in ca. 5 minuten bakken. Aardappels en groente afgieten en fijnstampen met melk. Knoflook en peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met amandelschaafsel en serveren met burgers.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 565 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 58 g
- vet 30 g