bewaar
Hutspot met salami
Hutspot met salami
bewaar

Hutspot met salami

30 min. bereiden
131waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

aardappels

1 schaal

hutspotgroenten

1

goudsalami

1

rode peper

50 g

boter of margarine

1 zakje

jus naturel

1 eetlepel

ketchup

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en in 4 stukken snijden. In grote pan aardappels en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan kook brengen. Half afgedekt in ca. 20 minuten gaarkoken. Velletje van salami verwijderen, in blokjes snijden en laatste 4 à 5 minuten meewarmen. Intussen peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en heel fijn snipperen. In pan boter verhitten en peper zachtjes fruiten. Juspoeder en 250 ml water al roerende toevoegen. Ketchup toevoegen en jus zachtjes laten koken. Hutspot afgieten, fijnstampen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met jus.