Naanbrood met pikante kaas

Advertentie
Ingrediënten
- 200 g overjarige kaas ((Goudse), stukje)
- 1 pak naanbrood naturel (voorgebakken, 2 stuks)
- ½ pot mangochutney (zoet, pot a 340 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
- 1 eetlepel olie
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kaas met kaasschaaf in plakken snijden. Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden. Naanbrood met helft van mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen. Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien. Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Naanbrood 4 min. roosteren en dan keren. Brood nog 3-4 min. grillen, tot alle kaas gesmolten is. Naanbrood uit grillpan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden. Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren. Ook lekker bij witbier.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 485 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 54 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 0 g