Ingrediënten
16 porties
4
shoarmabroodjes
2 eetlepels
pijnboompitten
75 g
rucola
2 eetlepels
knoflookdressing
1 eetlepel
(olijf)olie
200 g
pekelborst
Aan de slag
In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.
Minipita's met warm pekelvlees

16 porties
85 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.
algemeen:Servetjes: Serveer de pitabroodjes in 'servetjes' van bakpapier. Snijd bakpapier in vierkantjes van ca. 5 cm en vouw ze tot driehoekjes. Vouw rond elke pita en driehoekje bakpapier en zet ze dan rechtop in een laag schaaltje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)4 shoarmabroodjes
2 eetlepels pijnboompitten
75 g rucola
2 eetlepels knoflookdressing
1 eetlepel (olijf)olie
200 g pekelborst