bewaar
Abrikozen met geitenkaas en spek
Abrikozen met geitenkaas en spek
bewaar

Abrikozen met geitenkaas en spek

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
134waarderingen

Ingrediënten

16 porties

150 g

zachte geitenkaas

16

gewelde abrikozen zonder pit

16 plakken

ontbijtspek

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • cocktailprikkers

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd indien nodig de korst van de geitenkaas en snijd de kaas in 16 stukjes.

2

Maak de abrikozen tot het midden open en vul met een stukje geitenkaas. Wikkel er een plakje ontbijtspek om en steek vast met een cocktailprikker. Leg de abrikozenpakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ca. 10 min. of tot het spek knapperig is.