Abrikozen met geitenkaas en spek

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

85 kcal

15 min. bereiden, 10 min. oventijd

3.6/5

(140)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • cocktailprikkers


Feestelijke buffetten en borrelhapjes - Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd indien nodig de korst van de geitenkaas en snijd de kaas in 16 stukjes.

  2. Maak de abrikozen tot het midden open en vul met een stukje geitenkaas. Wikkel er een plakje ontbijtspek om en steek vast met een cocktailprikker. Leg de abrikozenpakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ca. 10 min. of tot het spek knapperig is.

Wat vond je van dit recept?

Abrikozen met geitenkaas en spek

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig