Abrikozen met geitenkaas en spek
Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.
Ingrediënten
16 porties
150 g
zachte geitenkaas
16
gewelde abrikozen zonder pit
16 plakken
ontbijtspek
Dit heb je nodig
bakpapier
cocktailprikkers
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd indien nodig de korst van de geitenkaas en snijd de kaas in 16 stukjes.
Maak de abrikozen tot het midden open en vul met een stukje geitenkaas. Wikkel er een plakje ontbijtspek om en steek vast met een cocktailprikker. Leg de abrikozenpakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ca. 10 min. of tot het spek knapperig is.
Abrikozen met geitenkaas en spek
Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

16 porties
85 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd indien nodig de korst van de geitenkaas en snijd de kaas in 16 stukjes.
Maak de abrikozen tot het midden open en vul met een stukje geitenkaas. Wikkel er een plakje ontbijtspek om en steek vast met een cocktailprikker. Leg de abrikozenpakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ca. 10 min. of tot het spek knapperig is.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 personen)150 g zachte geitenkaas
16 gewelde abrikozen zonder pit
16 plakken ontbijtspek
Dit heb je nodig
bakpapier
cocktailprikkers