bewaar
Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton
Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton
bewaar

Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton

Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

16 porties

100 g

roombrie

75 g

Stegeman ambachtelijke batôn worst

8

gewelde abrikozen zonder pit

40 g

rucola

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!

Aan de slag

1

Snijd de kaas in plakjes van een ½cm en snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm. Verwijder het vel van de halve worst, halveer in de lengte en snijd in 32 dunne halve plakjes (per 16 porties). Halveer de abrikozen.

2

Rijg achtereenvolgens een plakje worst, wat rucola, een stukje brie, stukje abrikoos, wat rucola en een plakje worst aan een prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers. Verdeel over een plank.