bewaar
Minihamburger met truffelpaté
Minihamburger met truffelpaté
bewaar

Minihamburger met truffelpaté

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

sjalot

250 g

rundertartaar

1 eetlepel

worcestershiresauce

1 eetlepel

roomboter

100 g

truffelpaté*

8

witte minibolletjes

8 plukjes

veldsla

Aan de slag

1

Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.

2

In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.

algemeen*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.