Minihamburger met truffelpaté

borrelhapje
8 personen
3
13
Advertentie
Ingrediënten
- 1 sjalot
- 250 g rundertartaar
- 1 eetlepel worcestershiresauce
- 1 eetlepel roomboter
- 100 g truffelpaté*
- 8 witte minibolletjes (zak a 10 stuks)
- 8 plukjes veldsla (zak a 75 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershiresaus met sjalotrasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
- In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
Tip:
*Speciaal voor kerst ontwikkeld. Tijdelijk verkrijgbaar.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 170 kcal
- eiwit 10 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 8 g
waarvan verzadigd 0 g