bewaar
Amsterdamse crostini met ossenworst
Amsterdamse crostini met ossenworst
bewaar

Amsterdamse crostini met ossenworst

10 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

12 personen

12 sneetjes

meergranen stokbrood

2 eetlepels

crème fraîche

2 theelepels

mosterd

½ zakje

veldsla

1

ossenworst

12

Amsterdamse uien

versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Sneetjes stokbrood in broodrooster of onder ovengrill goudbruin roosteren. In kommetje crème fraîche met mosterd mengen. Sneetjes brood besmeren met mosterdmengsel. Veldsla over broodjes verdelen en plakjes ossenworst erop leggen, garneren met uitjes. Peper erover malen en serveren.

tip

algemeenIn plaats van zilveruitjes is een beetje olijventapenade op de worst ook heel lekker. Probeer ook eens: een tosti kaas-ossenworst, of rulgebakken ossenworst door de pasta.