Ingrediënten
8 personen
150 g
groene olijven zonder pit
1 teen
knoflook
2 eetlepels
citroensap
3 eetlepels
olijfolie
versgemalen zwarte peper
8 plakjes
stokbrood
2 takjes
basilicum
Dit heb je nodig
keukenmachine
Aan de slag
Olijven (in keukenmachine) heel fijn hakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroensap en olijfolie erdoor roeren. Mengsel met peper op smaak brengen. Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Brood met olijvenpasta besmeren en met basilicumreepjes garneren.
Crostini met olijfpuree

voorgerecht
null personen
90 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Olijven (in keukenmachine) heel fijn hakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroensap en olijfolie erdoor roeren. Mengsel met peper op smaak brengen. Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Brood met olijvenpasta besmeren en met basilicumreepjes garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)150 g groene olijven zonder pit
1 teen knoflook
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie
0 versgemalen zwarte peper
8 plakjes stokbrood
2 takjes basilicum
Dit heb je nodig
keukenmachine