Cros­ti­ni met olijf­pu­ree

(16) waardeer
italiaans voorgerecht 8 personen
3 16

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olijven (in keukenmachine) heel fijn hakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroensap en olijfolie erdoor roeren. Mengsel met peper op smaak brengen. Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Brood met olijvenpasta besmeren en met basilicumreepjes garneren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.