Bruschetta met spinazie

160 kcal

20 min. bereiden

2.6/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 32-33 - 2002 week 32-33

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie in grove stukken snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten. Olijven ca. 1 minuut meebakken. Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken. Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt). Beleggen met spinaziemengsel. Bestrooien met kaas en peper. Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken. Direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Bruschetta met spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig