bewaar
Bruschetta met spinazie
Bruschetta met spinazie
bewaar

Bruschetta met spinazie

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

1

ciabatta

1 zak

spinazie

1

sjalotje

1 teentje

knoflook

8

zwarte olijven zonder pit

1 el

olijfolie

3 el

Parmezaanse kaas

versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie in grove stukken snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten. Olijven ca. 1 minuut meebakken. Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken. Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt). Beleggen met spinaziemengsel. Bestrooien met kaas en peper. Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken. Direct serveren.