Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen

135 kcal

15 min. bereiden

2.9/5

(29)

Ingrediënten

Aantal porties

Feestelijke buffetten en borrelhapjes - Feestelijke buffetten en borrelhapjes

Aan de slag

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en ca. 10 minuten in portmengsel laten marineren. Ciabattina's opensnijden en elk stuk halveren. Broodjes vlak onder grill in ca. 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren. Laten afkoelen. Rucola en stilton over broodjes verdelen. Partjes vijg uit port nemen en op bruschetta leggen. Bestrooien met zwarte peper.

  • algemeenGeen vijgen? Verse vijgen zijn alleen in het najaar te koop. Je kunt ze vervangen door stukjes peer of perzik.

Wat vond je van dit recept?

Bruschetta met blauwaderkaas en vijgen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig