Gei­ten­kaas met vij­gen in port­si­roop

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 330 kcal voedingswaarden
    • 1 u. 5 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(38) waardeer
frans nagerecht 4 personen
3 38

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port toevoegen en ca. 30 minuten zachtjes laten koken. Vijgen uit pan nemen en portmengsel op hoog vuur ca. 5 minuten laten inkoken. Laten afkoelen.
  2. Geitenkaasjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en over vier borden verdelen. Vijgen ernaast scheppen. Portsiroop erover en ernaast scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.