Baguette ossenworst met piccalilly
Besmeer je broodje voor een pikante touch eens met wat piccalilly. Verrassend!
560 kcal
15 min. bereiden, 8 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
1
3
200 g
1 el
4 el
35 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 week 41-42 - 2017 week 41-42
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de komkommers in schuine plakjes. Snijd de ossenworst in plakken: 4 per persoon. Bestrijk deze aan beide kanten met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in een koekenpan zonder olie of boter 30 sec. op hoog vuur. Keer halverwege. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de piccalilly. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de veldsla, ossenworst en komkommer. Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Halveer het hele stokbrood en serveer direct.
Baguette ossenworst met piccalilly
Besmeer je broodje voor een pikante touch eens met wat piccalilly. Verrassend!

2 personen
560 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de komkommers in schuine plakjes. Snijd de ossenworst in plakken: 4 per persoon. Bestrijk deze aan beide kanten met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in een koekenpan zonder olie of boter 30 sec. op hoog vuur. Keer halverwege. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de piccalilly. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de veldsla, ossenworst en komkommer. Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Halveer het hele stokbrood en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 afbakstokbrood
3 snoepkomkommers
200 g ossenworst
1 el traditionele olijfolie
4 el piccalilly
35 g veldsla




