bewaar
Baguette ossenworst met piccalilly
Baguette ossenworst met piccalilly
bewaar

Baguette ossenworst met piccalilly

Besmeer je broodje voor een pikante touch eens met wat piccalilly. Verrassend!

15 min. bereiden
8 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

afbakstokbrood

3

snoepkomkommers

200 g

ossenworst

1 el

traditionele olijfolie

4 el

piccalilly

35 g

veldsla

Besmeer je broodje voor een pikante touch eens met wat piccalilly. Verrassend!

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de komkommers in schuine plakjes. Snijd de ossenworst in plakken: 4 per persoon. Bestrijk deze aan beide kanten met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Bak in een koekenpan zonder olie of boter 30 sec. op hoog vuur. Keer halverwege. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de piccalilly. Beleg de onderste helft achtereenvolgens met de veldsla, ossenworst en komkommer. Leg de bovenste helft van het brood erop en druk licht aan. Halveer het hele stokbrood en serveer direct.