Biefstuk met pepersaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pakje pepersaus voor vlees en pasta
- 3 el volle rode wijn (of 2 el cognac )
- 2 (kogel)biefstukken (in blokjes)
- 1 bak- en gourmetgroentepakket (of 75 g champignons in plakjes, 1/2 rode paprika in stukjes en 1 gesnipperde rode ui)
Keukenspullen
- gourmetstel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Doe de saus in een kom en roer de wijn of de cognac erdoor. Bak de biefstuk rondom op de hete grillplaat van het gourmetstel. Verhit in ieder pannetje saus en leg wat biefstuk erin. Zet de pannetjes op een schoon stuk grillplaat en laat de biefstuk in de saus verder rosé worden. Schep af en toe om. Grill ondertussen op de grillplaat de groenten gaar. Schep regelmatig om met 2 houten spatels. Schep de groenten op het bord en verdeel de biefstuk en de saus erover. Lekker op brood of met Franse frites.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 240 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 4 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 0 g