Hawaïburger met aardappelsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 600 g aardappelsalade
- 25 g ongezouten roomboter
- 300 g Garden Gourmet vegetarische hamburger
- 4 schijfje ananasschijven
- 4 plakken extra belegen kaas
- 4 Twentse bollen
- 4 el currysaus
Advertentie
Bereiden
Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken. Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 755 kcal
- eiwit 31 g
- koolhydraten 67 g
-
vet 39 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Hawaïburger met aardappelsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Hawaïburger met aardappelsalade
- 1 komkommer
- 600 g aardappelsalade
Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen.
- 25 g ongezouten roomboter
- 300 g Garden Gourmet vegetarische hamburger
In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken.
- 4 schijfje ananasschijven
- 4 plakken extra belegen kaas
- 4 Twentse bollen
- 4 el currysaus
Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.