Ha­wa­ï­bur­ger met aard­ap­pel­sa­la­de

(19) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken. Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Hawaïburger met aardappelsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­wa­ï­bur­ger met aard­ap­pel­sa­la­de

1
1
  • 1 komkommer
  • 600 g aardappelsalade

Komkommer wassen en in plakjes snijden. Komkommer door aardappelsalade scheppen.

2
2
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 300 g Garden Gourmet vegetarische hamburger

In koekenpan boter verhitten en hamburgers op laag vuur in 5 min. per kant gaarbakken.

3
3
  • 4 schijfje ananasschijven
  • 4 plakken extra belegen kaas
  • 4 Twentse bollen
  • 4 el currysaus

Ananas en kaas laatste minuut erop leggen. Bollen opensnijden en besmeren met ketchup. Hamburger erop leggen. Serveren met salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.