bewaar
Aardappelcurrytaart
Aardappelcurrytaart
bewaar

Aardappelcurrytaart

20 min. bereiden
30 min. wachten
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 pakjes

deeg voor hartige taart

1 duopakje

magere spekreepjes

1 zak

gesneden prei

1 zak

aardappelgolfjes

1 pakje

korma curry pasta koriander & kokos

1 pakje

romige kokosmelk

4

eieren (M)

75 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Quichevorm invetten. Deeg laten ontdooien. In braadpan spekreepjes ca. 3 minuten uitbakken. Prei en aardappelgolfjes ca. 4 minuten meebakken. Currypasta erdoor scheppen. Kokosmelk loskloppen met eieren en kaas. Quichevorm bekleden met deeg. Aardappelmengsel op deeg scheppen en eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.