bewaar
Hartige uientaart met rookworst
Hartige uientaart met rookworst
bewaar

Hartige uientaart met rookworst

20 min. bereiden
35 min. wachten
161waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

deeg voor hartige taart

5

uien

4 eetlepels

olijfolie

1

Gelderse rookworst

3

eieren

4 eetlepels

melk

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • springvorm (doorsnede 26 cm), ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan ui in olie 10 min. zacht bakken. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Ui over bodem verdelen. Worst erover verdelen en eimengsel over taart schenken. Taart met kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade.