Ker­sen-ko­kos­wen­tel­teef­jes

(15) waardeer
nagerecht 4 personen
3 15

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kersenontpitter

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom maizena losroeren met 2 el bessensap en suiker. In pan rest van sap aan de kook brengen. Maïzenapapje toevoegen en sap nog 5 sec. laten binden. Pan van vuur nemen en bessensaus laten afkoelen (tot lauw of koud). Intussen kersen schoonmaken en ontpitten. In diep bord ei loskloppen met kwark en helft van kokos. Brood ontkorsten en sneetjes een voor een door eimengsel wentelen. Eimengsel laten intrekken tot brood doorweekt is. In droge koekenpan rest van kokos kort roosteren. Kokos op bord laten afkoelen. In koekenpan boter smelten. Sneetjes brood in 5 min. aan beide zijden goudbruin bakken. Wentelteefjes op vier (warme) borden leggen en beleggen met kersen. Geroosterde kokos erover strooien en saus in dun straaltje rond wentelteefjes schenken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.