bewaar
Bagna Cauda (knoflookdip)
Bagna Cauda (knoflookdip)
bewaar

Bagna Cauda (knoflookdip)

10 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blikje

ansjovis in olie

2 teentjes

knoflook

1½ dl

olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. In steelpan olie op zacht vuur verwarmen. Knoflook en ansjovis ca. 5 minuten meewarmen. Saus in voorverwarmde kom schenken. Serveren met crudités (roosjes en reepjes rauwe groenten).

tip

algemeenDeze bagna cauda met crudités is ook heel geschikt als voorgerecht. Serveer als crudités bijvoorbeeld bleekselderij, venkel, paprika, wortel, broccoli, radijsjes en koolrabi.