Bag­na Cau­da (knof­look­dip)

(11) waardeer
frans bijgerecht 4 personen
2 11

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. In steelpan olie op zacht vuur verwarmen. Knoflook en ansjovis ca. 5 minuten meewarmen. Saus in voorverwarmde kom schenken. Serveren met crudités (roosjes en reepjes rauwe groenten).

Tip:

Deze bagna cauda met crudités is ook heel geschikt als voorgerecht. Serveer als crudités bijvoorbeeld bleekselderij, venkel, paprika, wortel, broccoli, radijsjes en koolrabi.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Frankrijk

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.