Bagna Cauda (knoflookdip)

Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. In steelpan olie op zacht vuur verwarmen. Knoflook en ansjovis ca. 5 minuten meewarmen. Saus in voorverwarmde kom schenken. Serveren met crudités (roosjes en reepjes rauwe groenten).
Tip:
Deze bagna cauda met crudités is ook heel geschikt als voorgerecht. Serveer als crudités bijvoorbeeld bleekselderij, venkel, paprika, wortel, broccoli, radijsjes en koolrabi.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 375 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 3 g
- vet 39 g