bewaar
Anchoïade (ansjovissaus)
Anchoïade (ansjovissaus)
bewaar

Anchoïade (ansjovissaus)

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

1 portie

2 teentjes

knoflook

2 blikjes

ansjovis in olie

2 eetlepels

rode wijnazijn

100 ml

olijfolie

peper

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

Knoflook pellen en halveren. Ansjovisfilets laten uitlekken en in stukken snijden. In keukenmachine knoflook, ansjovis en azijn pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Anchoïade overdoen in kom. Op smaak brengen met peper. Serveren met toast of warm stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Anchoïade (ansjovissaus)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig