An­cho­ï­a­de (an­sjo­vis­saus)

(6) waardeer
frans bijgerecht 1 stuks
3 6

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en halveren. Ansjovisfilets laten uitlekken en in stukken snijden. In keukenmachine knoflook, ansjovis en azijn pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Anchoïade overdoen in kom. Op smaak brengen met peper. Serveren met toast of warm stokbrood.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 1.080 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 109 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Frankrijk

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.