Ingrediënten
1 portie
2 teentjes
knoflook
2 blikjes
ansjovis in olie
2 eetlepels
rode wijnazijn
100 ml
olijfolie
peper
Dit heb je nodig
keukenmachine
Aan de slag
Knoflook pellen en halveren. Ansjovisfilets laten uitlekken en in stukken snijden. In keukenmachine knoflook, ansjovis en azijn pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Anchoïade overdoen in kom. Op smaak brengen met peper. Serveren met toast of warm stokbrood.
Anchoïade (ansjovissaus)

bijgerecht
1 porties
1080 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen en halveren. Ansjovisfilets laten uitlekken en in stukken snijden. In keukenmachine knoflook, ansjovis en azijn pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Anchoïade overdoen in kom. Op smaak brengen met peper. Serveren met toast of warm stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)2 teentjes knoflook
2 blikjes ansjovis in olie
2 eetlepels rode wijnazijn
100 ml olijfolie
0 peper
Dit heb je nodig
keukenmachine