Cho­co­soes­jes (diep­vries)

  • nagerecht
  • 12 stuks
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17) waardeer
hollands nagerecht 12 stuks
2 17

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel een feestelijk effect: theelepel verwarmen onder hete kraan of in gasvlam. Theelepel op bovenkant van ontdooide soesjes drukken, zo dat chocolade smelt. Soesje snel in op schotel gestrooide zilverpillen drukken en chocolade weer laten opstijven.

Advertentie

Chocosoesjes (diepvries)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cho­co­soes­jes (diep­vries)

1
1

Snel een feestelijk effect: theelepel verwarmen onder hete kraan of in gasvlam.

2
2
  • 12 diepvries chocosoesjes

Theelepel op bovenkant van ontdooide soesjes drukken, zo dat chocolade smelt.

3
3
  • 20 g zilveren parels

Soesje snel in op schotel gestrooide zilverpillen drukken en chocolade weer laten opstijven.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.