Dep de kipvleugels droog en breng op smaak met peper en zout. Leg in een grote kom en voeg ¾ van de Sticky Chicken saus toe. Meng goed zodat alle vleugels bedekt zijn met de saus.
Doe de kipvleugels in het mandje van de airfryer en bak in 20 min. gaar en knapperig op 180 °C.
Snijd de gember in plakjes. Kook de rijst met de plakjes gember volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de deksel op de pan en houd warm.
Snijd ondertussen de paksoi in de lengte in vieren. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en roerbak de paksoi 4-5 min., voeg na 3 min. de sojasaus toe.
Verdeel de rijst over de borden. Leg hier de paksoi en kipvleugels op en bestrooi met het sesamzaad en de rest van de Sticky Chicken saus.
Sticky chicken wings uit de airfryer (advertorial)
Chicken wings zijn wereldwijd populair: van Amerikaanse sportbars tot Koreaanse streetfoodstalletjes. Maak ze sticky door direct te overgieten met de saus wanneer je ze uit de oven of airfryer haalt. Marineer de kip erin voor extra stickiness.
- combinatietipLekker met kimchi.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Sticky chicken wings uit de airfryer (advertorial)
Chicken wings zijn wereldwijd populair: van Amerikaanse sportbars tot Koreaanse streetfoodstalletjes. Maak ze sticky door direct te overgieten met de saus wanneer je ze uit de oven of airfryer haalt. Marineer de kip erin voor extra stickiness.

hoofdgerecht
4 personen
775 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Dep de kipvleugels droog en breng op smaak met peper en zout. Leg in een grote kom en voeg ¾ van de Sticky Chicken saus toe. Meng goed zodat alle vleugels bedekt zijn met de saus.
Doe de kipvleugels in het mandje van de airfryer en bak in 20 min. gaar en knapperig op 180 °C.
Snijd de gember in plakjes. Kook de rijst met de plakjes gember volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de deksel op de pan en houd warm.
Snijd ondertussen de paksoi in de lengte in vieren. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en roerbak de paksoi 4-5 min., voeg na 3 min. de sojasaus toe.
Verdeel de rijst over de borden. Leg hier de paksoi en kipvleugels op en bestrooi met het sesamzaad en de rest van de Sticky Chicken saus.
combinatietip:Lekker met kimchi.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
980 g scharrel kippenvleugels
220 g Go-Tan sticky chicken Korean-style BBQ
20 g verse gember
300 g basmatirijst
4 stuks Shanghai paksoi
2 el zonnebloemolie
1 el sojasaus
2 el sesamzaad
Dit heb je nodig
airfryer



