Sticky chicken wings uit de airfryer (advertorial)

Chicken wings zijn wereldwijd populair: van Amerikaanse sportbars tot Koreaanse streetfoodstalletjes. Maak ze sticky door direct te overgieten met de saus wanneer je ze uit de oven of airfryer haalt. Marineer de kip erin voor extra stickiness.

775 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Dep de kipvleugels droog en breng op smaak met peper en zout. Leg in een grote kom en voeg ¾ van de Sticky Chicken saus toe. Meng goed zodat alle vleugels bedekt zijn met de saus.

  2. Doe de kipvleugels in het mandje van de airfryer en bak in 20 min. gaar en knapperig op 180 °C.

  3. Snijd de gember in plakjes. Kook de rijst met de plakjes gember volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de deksel op de pan en houd warm.

  4. Snijd ondertussen de paksoi in de lengte in vieren. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en roerbak de paksoi 4-5 min., voeg na 3 min. de sojasaus toe.

  5. Verdeel de rijst over de borden. Leg hier de paksoi en kipvleugels op en bestrooi met het sesamzaad en de rest van de Sticky Chicken saus.

  • combinatietipLekker met kimchi.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Sticky chicken wings uit de airfryer (advertorial)

Chicken wings zijn wereldwijd populair: van Amerikaanse sportbars tot Koreaanse streetfoodstalletjes. Maak ze sticky door direct te overgieten met de saus wanneer je ze uit de oven of airfryer haalt. Marineer de kip erin voor extra stickiness.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig