bewaar
Hoisin chicken wings met noedels
Hoisin chicken wings met noedels
bewaar

Hoisin chicken wings met noedels

Kippenvleugels mag je (moét je) met je handen eten. Pas op: de kans is groot dat je je vingers wil aflikken.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

550 g

kippenvleugels

160 g

Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin

125 g

eiernoedels

1 teen

knoflook

2 cm

verse gember

400 g

Aziatische wolgroente met babymaïs, taugé, rodekool, rode ui en sperziebonen

2 el

arachideolie

1 el

sojasaus

1 el

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30)

Kippenvleugels mag je (moét je) met je handen eten. Pas op: de kans is groot dat je je vingers wil aflikken.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de kippenvleugels om met de woksaus en bestrooi met peper. Leg ze in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en rooster de kip in ca. 30 min. gaar. Keer halverwege. Als de kip te donker wordt, dek dan af met aluminiumfolie.

2

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn. Halveer de babymais uit de beker wokgroente. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en gember 2 min. Voeg alle groenten toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de noedels en sojasaus toe en warm al omscheppend 1 min. mee. Verdeel de noedels over diepe borden, leg de kip erbij en garneer met het sesamzaad.

combinatietipLekker met partjes limoen.