Noe­dels met porto­bel­lo & oes­ter­saus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

(13) waardeer
aziatisch hoofdgerecht In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel. 2 personen
3 13

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.
  4. Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 920 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 41-42

Noedels met portobello & oestersaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met porto­bel­lo & oes­ter­saus

1
1
  • 125 g Go-Tan egg noodles

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 portobello's

Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm.

3
3
  • ½ el arachideolie

Verhit de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur.

4
4
  • 4 el Go-Tan woksaus oyster garlic
  • 200 g koelvers gesneden spitskool
  • 75 g peen julienne

Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.

5
5
  • ½ el arachideolie
  • 2 middelgrote eieren

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.

6
6
  • 1 salade-ui

Snijd de salade-ui in ringetjes.

7
7

Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.