bewaar
Noedels met portobello & oestersaus
Noedels met portobello & oestersaus
bewaar

Noedels met portobello & oestersaus

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Go-Tan egg noodles

2

portobello's

1 el

arachideolie

4 el

Go-Tan woksaus oyster garlic

200 g

koelvers gesneden spitskool

75 g

peen julienne

2

middelgrote eieren

1

salade-ui

In 15 minuten staat dit noedelgerecht met portobello's, spitskool en peen op tafel.

Aan de slag

1

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de portobello’s in repen van 1½ cm. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de portobello 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de woksaus toe en verwarm 2 min. Voeg de spitskool en peen julienne toe en schep om.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de eieren.

4

Snijd de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels samen met de groente over 2 diepe borden en verdeel de gebakken eieren erover. Bestrooi met de salade-ui.