bewaar
Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente
Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente
bewaar

Noedels met krokant gebakken gehakt & Japanse wokgroente

Dat je maar 15 minuten nodig hebt om zoiets lekkers te maken: hallelujah!

15 min. bereiden
licht pittig
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

½

rode peper

300 g

mager rundergehakt

5 el

Go-Tan woksaus oyster garlic

2 el

sesamolie

800 g

Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen

250 g

Go-Tan egg noodles

2 el

wit sesamzaad

Dat je maar 15 minuten nodig hebt om zoiets lekkers te maken: hallelujah!

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees van een halve rode peper fijn.

2

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Giet het vocht af en zet terug op het vuur. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak het vlees nog 8 min. tot het vlees knapperig is. Voeg de laatste minuut 4/5 van de woksaus toe.

3

Verhit de sesamolie in een wok en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de rest van de woksaus toe en verwarm 2 min. mee.

4

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noedels samen met het gehakt en de groente naast elkaar over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.