bewaar
Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus
Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus
bewaar

Noedels met kipgehakt & hoisin woksaus

In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol.

15 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

Go-Tan biologische egg wok noodles

2

middelgrote uien

2 el

arachideolie

300 g

kipgehakt naturel

300 g

AH Biologisch gesneden witte kool

150 ml

hoisin woksaus

2

bosuitjes

150 g

peen julienne

2 el

wit sesamzaad

In 15 minuten klaar, dit oosterse gerecht met noedels, kip en woksaus in de hoofdrol.

Aan de slag

1

Kook de noedels in 4 min. gaar. Snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.

3

Meng de noedels met de groente in de pan en schep de peen julienne erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.