bewaar
Bagel met ei, spinazie en pesto
Bagel met ei, spinazie en pesto
bewaar

Bagel met ei, spinazie en pesto

Lekker lunchen met deze bagels! Neem je ze mee op een picknick? Beleg ze dan ter plekke om de bagels vers en knapperig te houden.

20 min. bereiden
3 min. oventijd
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakbagels

4

witte scharreleieren

30 g

zongedroogde tomaten julienne gesneden in pot

100 g

verse groene pesto

100 g

babyspinazie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 170 C en bak de bagels 3 min. Haal uit de oven en laat afkoelen. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

2

Laat de zongedroogde-tomatenreepjes uitlekken. Snijd de eieren in plakjes en snijd de bagels open. Besmeer de onderste bagelhelften met de pesto en beleg met spinazie, plakjes ei en zongedroogde tomaten. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

variatietipLiever vlees? Vervang de gekookte eieren dan door parmaham (pakje 90 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bagel met ei, spinazie en pesto

Lekker lunchen met deze bagels! Neem je ze mee op een picknick? Beleg ze dan ter plekke om de bagels vers en knapperig te houden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig