Ba­gel met kip-sam­ba & sa­la­de

Doe de samba en maak van je broodje een feest op je bord.

(4) waardeer
lunch Doe de samba en maak van je broodje een feest op je bord. 4 personen
5 4

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper Bak ondertussen de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de bagels overlangs doormidden en besmeer de onderste helft van de bagel met de kip-samba. Verdeel de spitskool-komkommersalade erover. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Bagel met kip-samba & salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­gel met kip-sam­ba & sa­la­de

1
1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

2
2
  • ½ komkommer
  • 1 bosui
  • 200 g koelvers gesneden spitskool
  • 1 el wittewijnazijn

Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper

3
3
  • 4 afbakbagels

Bak ondertussen de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 175 g Joh­ma kip-sam­ba­sa­la­des

Snijd de bagels overlangs doormidden en besmeer de onderste helft van de bagel met de kip-samba.

5
5

Verdeel de spitskool-komkommersalade erover. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.