bewaar
Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten
Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten
bewaar

Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten

De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.

10 min. bereiden
3 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakbagels

30

ongebrande walnoten

2

bananen

200 g

zuivelspread naturel

½ tl

kaneel

2 el

ahornsiroop

De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de ongebrande walnoten in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd de bananen in plakjes.

2

Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zuivelspread naturel en verdeel de plakjes banaan erover. Bestrooi met een het kaneel, de walnoten en besprenkel met de ahornsiroop.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bagel met zuivelspread, banaan en walnoten

De combinatie zuivelspread, banaan en knapperige walnoten wil jij op een bagel proberen. Een perfect ontbijt- of lunchrecept dat snel en gemakkelijk te maken is.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig