bewaar
Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos
Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos
bewaar

Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos

Deze bagel is een waar plaatje dankzij de biet en framboos! En extra feestje tijdens de lunch.

10 min. bereiden
3 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

afbakbagels

250 g

gekookte rode bieten

225 g

verse frambozen

200 g

zachte geitenkaas

1 el

cremaceto classico

Deze bagel is een waar plaatje dankzij de biet en framboos! En extra feestje tijdens de lunch.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de sesambagels (afbak) af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de gekookte rode biet in dunne plakjes en prak de verse frambozen grof. Snijd de bagels in de lengte doormidden en besmeer alle snijkanten met de zachte geitenkaas.

3

Verdeel de plakjes biet en geprakte frambozen erover. Besprenkel met de cremaceto classico

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bagel met zachte geitenkaas, rode bieten en framboos

Deze bagel is een waar plaatje dankzij de biet en framboos! En extra feestje tijdens de lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig