bewaar
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans
bewaar

Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

20 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

4

tomaten

2 el

milde olijfolie

800 g

black eyed bonen

800 g

Italiaanse roerbak rapini pompoen kastanjechampignons

2 g

gedroogde tijm

165 g

gerookte makreelfilet

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de tenen knoflook fijn en de tomaten in blokjes. Verhit de olie in de grote hapjespan en bak de tomaten en knoflook 5 min. op laag vuur.

2

Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet en spoel af met koud stromend water. Voeg de roerbakgroente, bonen en tijm toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

3

Verdeel over diepe borden. Verwijder het vel van de makreel en verdeel in stukken erover.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse schotel met makreel, pompoen & black eyed beans

In no time staat deze bonenschotel met de bijzondere smaak van rapini en makreel bij je op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig