Wrap met makreel, tomaat en rucola
De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
- Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.
- Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.
Tip:
Lekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.
Tip:
Je kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Wrap met makreel, tomaat en rucola
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 24 g
-
vet 43 g
waarvan verzadigd 7 g - natrium 635 mg
- vezels 2 g
Pittigheid
Ook te zien in
Wrap met makreel, tomaat en rucola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wrap met makreel, tomaat en rucola

- 3 el mayonaise
- 2 tl sambal oelek
Meng de mayonaise met de sambal.

- 4 tortillawraps
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

- 2 tomaten
- 2 gerookte makrelen
Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

- 75 g rucola
Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop.

Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker. Lekker!