bewaar
Wrap met makreel, tomaat en rucola
Wrap met makreel, tomaat en rucola
bewaar

Wrap met makreel, tomaat en rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

10 min. bereiden
licht pittig
238waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

mayonaise

2 tl

sambal oelek

4

tortillawraps

2

tomaten

2

gerookte makrelen

75 g

rucola

De sambal geeft een pittige smaak aan deze snelle wrap.

Aan de slag

1

Meng de mayonaise met de sambal. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in parten. Maak de makreel schoon.

2

Verdeel de rucola, makreel en tomaten over de wraps. Schep de sambalmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Zet indien nodig vast met een cocktailprikker.

tip

algemeenLekker met geroosterde paprikasalade. Kijk voor de recepten elders op deze site.

algemeenJe kunt de wraps 2-4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Wrap met makreel, tomaat en rucola

Instructievideo - 01:32 min.

Gerookte makreel schoonmaken

Instructievideo - 00:59 min.