bewaar
Gezonde wraps met komkommersalade, cottagecheese en makreel
Gezonde wraps met komkommersalade, cottagecheese en makreel
bewaar

Gezonde wraps met komkommersalade, cottagecheese en makreel

Makreelwraps met komkommersalade is de perfecte lunch to go. Zet je broodtrommel klaar en rollen maar!

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

volkoren tortillawraps

1

komkommer

2 stengels

bleekselderij

5 g

verse dille

1 el

witte wijnazijn

1

kropsla

200 g

cottagecheese

240 g

gerookte makreelfilet

Dit heb je nodig

  • bakpapier (30 x 30 cm)

Makreelwraps met komkommersalade is de perfecte lunch to go. Zet je broodtrommel klaar en rollen maar!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de wraps over de met bakpapier beklede bakplaten en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verwissel de bakplaten halverwege.

2

Halveer ondertussen de komkommer en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de bleekselderij in boogjes van ca. een ½ cm en de dille fijn. Meng de komkommer, bleekselderij en dille met de azijn, peper en eventueel zout.

3

Haal de blaadjes van de kropsla los, was en droog ze. Verdeel de sla over de wraps en schep de komkommersalade en cottagecheese erop. Verwijder het vel van de makreelfilet en verdeel de vis in stukken erover. Breng op smaak met versgemalen peper.

dieettipIn plaats van makreel kun je ook eikruim gebruiken.