bewaar
Bami met limoen en gerookte makreel
Bami met limoen en gerookte makreel
bewaar

Bami met limoen en gerookte makreel

20 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

mienestjes

1 pakje

gerookte makreelfilet

1

limoen

2 schaaltjes

bamigroenten

3 eetlepels

olie

1 potje

sambal oelek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Makreel schoonmaken en in kleine stukjes verdelen. Limoenschil raspen en limoen uitpersen. Eventueel pepertjes uit pakket in ringetjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin groenten 5 min. bakken. Mie, makreel, helft limoenrasp en naar smaak limoensap, sambal, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Bami op 4 borden scheppen en bestrooien met rest limoenrasp.