Aman­del­koek­jes met gor­gon­zo­la & vij­gen

Van amandel, gorgonzola en vijg maak je elegante koekjes!

(0) waardeer
borrelhapje Van amandel, gorgonzola en vijg maak je elegante koekjes! 12 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de gorgonzola in 12 dunne plakjes. Snijd elke vijg in 6 plakjes. Leg op elk amandelkoekje een plakje gorgonzola en een plakje vijg.
  2. Ris de blaadjes van het takje tijm en bestrooi de koekjes ermee. Serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Amandelkoekjes met gorgonzola & vijgen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aman­del­koek­jes met gor­gon­zo­la & vij­gen

1
1
  • 75 g gorgonzola piccante 48+
  • 2 verse vijgen

Snijd de gorgonzola in 12 dunne plakjes. Snijd elke vijg in 6 plakjes.

2
2
  • 12 almond thins amandelkoekjes

Leg op elk amandelkoekje een plakje gorgonzola en een plakje vijg.

3
3
  • 1 takje verse tijm

Ris de blaadjes van het takje tijm en bestrooi de koekjes ermee. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.